Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


   

ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. ΣΕΡΡΩΝ
Σωματείο Εθελοντών
«Απόφοιτοι Προγράμματος
Προστατεύω Τον Εαυτό μου
Και Τους Άλλους
Έδρα Σέρρες
Τηλ: 6974438455
Πληρ. Ιωάννης Τούσκας
Σέρρες 30-04-2017
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κοινοποίηση: ΜΜΕ Ν. Σερρών
προς Δημοσίευση κι ενημέρωση.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:05 Μ.Μ. στη "Ταβέρνα Ουζερί" Σταθμός (τρένων) στο τέρμα της Λεωφόρου Καραμανλή  Σερρών στο Δήμο Σερρών, ΣΥΓΚΛΉΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΑΜΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΜΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ Η ΑΝΑΠΛΗΡΏΤΡΙΑ ΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥ «ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ» ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΑΨΑ (ΠΡΩΗΝ & ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ,  ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΗΠΕΙΡΏΤΟΥ ΚΑΙ ΜΈΛΟΣ ΤΗΝ ΠΌΠΗ ΤΑΣΣΙΟΥ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ( ΣΥΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΊΟ Α) ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ Η ΑΝΑΠΛΗΡΏΤΡΙΑ ΤΑΜΕΊΑΣ ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΈΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ( ΣΥΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΊΟ Β). ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΉΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΡΝΑ ΉΤΑΝ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΆΛΕΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΆΞΕΙ ΤΟ ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΟ Δ. Σ. ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
Η Γ. Σ. ΣΥΜΦΏΝΗΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΆΝΩ.
 ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΝΑΛΤΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΜΕΛΟΣ.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΌ ΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. Και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της εκλιπούσης ταμίας του συλλόγου Αθηνάς Καλοφέρη, τέλος έξοδα για τα ποτά κι αναψυκτικά που καταναλώθηκαν κατά την διάρκεια της Γ. Συνέλευσης προτάθηκε, να καλυφθούν από το ταμείο του Συλλόγου.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ : ΠΟΠΗ ΤΑΣΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΩΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΝΔΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΙΑΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΆΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΛΆΖΟΥ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου