Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάρια Εθελοντισμού, διαχείρισης κρίσεων, φυσικών καταστροφών, σχεδιασμός κι αντιμετώπιση σε καιρό ειρήνηςΣυνεχίζονται κάθε Δευτέρα
                     Παρά τις υψηλές παρουσίες στο νομό και τις παράλληλες εκδηλώσεις με το σεμινάριο (επίσκεψη του προκαθημένου την ορθόδοξης ανατολικής εκκλησίας κ.κ. Βαλθολομαίου στην μητρόπολη Σιδηροκάστρου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα στις Σέρρες με κεντρική ομιλία την ίδια ώρα με την εκδήλωση), πολλοί φίλοι και μέλη μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους στην δεύτερη Δευτέρα, του σεμιναρίου.
                     Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών κα Χριστίνα Ευαγγελινού, η οποία ενημέρωσε για την μόνιμη συνεργασία με τον εθελοντικό φορέα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. και για την παρουσία της όχι μόνο σαν εθελόντριας, αλλά και σαν εκπρόσωπος του φορέα στον οποίο προεδρεύει, αλλά και τους φοιτητές του τμήματός της που παραβρίσκονται στα σεμινάρια και δίπλα στον φορέα από την ίδρυσή του. Καθηγητές και φοιτητές του τμήματος θα είναι αυτοί που θα εκπαιδεύσουν τους εθελοντές στο σεμινάριο που θα γίνει στην πισίνα του δημοτικού Κολυμβητηρίου των Σερρών.
                    Ο ιατροδικαστής κ. Μηνάς Γεωργιάδης και η παρουσίαση του θέματός του, κράτησε στις θέσεις του το ακροατήριο, το οποίο και πήρε μέρος στη συζήτηση που ακολούθησε, κρατώντας τον ομιλητή στην θέση του ως αργά το βράδυ. Εθιστικές ουσίες, ναρκωτικά, τρόποι αναγνώρισης, μέθοδοι αντιμετώπισης . Η κοινωνία και οι χρήστες. Έμποροι, μεταφορείς, χρήστες, παραγωγοί, διαφορετικά πρόσωπα ή ταυτόσημα; Νομικό καθεστώς. Μέλλον, παρόν και πρώτες βοήθειες από τους εθελοντές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου