Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου.

 Την  Κυριακή  10-2-2013 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου εθελοντών  ΠΡΟΤΕΚΤΑ  Σερρών, (Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα στο αμφιθέατρο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σερρών..
Στην εκδήλωση , την οποία ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατέρας Ιορδάνης, περισσότερα από 200 άτομα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου και να διασκεδάσουν με την χορωδία της Αρμονίας
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωησιάδης, η εντεταλμένη σύμβουλος Σοφία Μπιτζίδου σαν εκπρόσωπος του Δημάρχου Σερρών, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών Σερρών κ. Θεόδωρος Μιλίδης, ο εκπροσώπου του ΤΕΦΑΑ κ. Μιχάλη Σαμπάνης Λέκτορας του ΑΠΘ, των εκπροσώπων των διοικητικών συμβουλίων της ΕΚΚΑ, της εκπροσώπου της ACTIONAFRICA., των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Εθελοντικών Σωματείων και φυσικά των μελών και φίλων της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Σερρών.
Το φλουρί έπεσε στην εκπροσώπου της ACTIONAFRICA, που μαζί με την καλοτυχία έφερε και έναν πίνακα με τον "Μυστικό Δείπνο". 
(μερικά στιγμιότυπα από τις απονομές!) 


Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 5Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 13

Ακολούθησε η παρουσίαση της προσεχούς εκδήλωσης " 
Εκδρομή - Περίπατος γνωριμία με την φύση" από τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Τούσκα.
Το έργο της Ελληνικής Δράσης για την Αφρική παρουσίασε η κ. ...... καθώς κι ένα καταπληκτικό βίντεο με το έργο τους στην Αφρική και στην Ακτή Ελεφαντοστού.
Ο κ. Χρήστος Παπαπαύλου υπεύθυνος εκπαίδευσης και υλικών, έκανε την παρουσίαση του 5ου κύκλου Σεμιναρίων, με θέμα: "ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΣΤΡΟΦΕΣ" με υπεύθυνο του Επιστημονικού Προγράμματος τον κ. Μιχάλη Σωτηρίου Διευθυντή Ψυχίατρο Ψυχιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Καβάλας. που θα γίνει στην ίδια αίθουσα υπό την αιγίδα του νοσοκομείου και της ψυχιατρικής κλινικής.
Ακολούθως η χορωδία του Συλλόγου Αρμονία έδωσε τις δικές της νότες στην εκδήλωση, που έκλεισε με τις απονομές τιμητικών ενθυμίων παρακολούθησης στους εκπαιδευτές κι εκπαιδευόμενους της 4ης σειράς σεμιναρίων. 

 Ενσωματωμένη εικόνα 2Ενσωματωμένη εικόνα 1Χαιρετισμούς απέστειλαν γραπτά, στην εκδήλωση η Βουλευτές Σερρών της Ν. Δ. κα. Φωτεινή Αραμπατζή, Β'Αθηνών Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης Β' Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Ηρακλείου Βασίλης Κεγκερογλου από το ΠΑΣΟΚ, Μαγνησίας Παρίσης (Πάρις) Μουτσινάς Ανεξάρτητος (εκλεγμένος με τη την ΔΗΜΑΡ),

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:
1.            Τον κ. Ξενοφώντα Εμμανουηλίδη για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
2.            Τα ζαχαροπλαστεία "Βασάκη"  για τη δωρεά της Βασιλόπιτας, το Μέγαστορ του Γιώργου Παπαιωάννου και την εταιρία Εστίαση ΑΕ, για τα δώρα
3.            Τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του ΠΡΟΤΕΚΤΑ.
4.            Τα  Μ. Μ. Ε.  για την βοήθεια που προσφέρουν στο σύλλογο..
5.            Τους φίλους και τα μέλη της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. που παραβρέθηκαν.
Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι σύντομα ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Υπογραφή: Το ΔΣ του συλλόγου ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου