Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. ΣΕΡΡΩΝ
Σωματείο Εθελοντών
«Απόφοιτοι Προγράμματος
Προστατεύω Τον Εαυτό μου
Και Τους Άλλους
Έδρα Σέρρες
Τηλ: 6974438455
Πληρ. Ιωάννης Τούσκας
Σέρρες 20-04-2015
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κοινοποίηση: ΜΜΕ Ν. Σερρών
προς Δημοσίευση κι ενημέρωση.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:05 Μ.Μ. στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής στον 2ο όροφο της Αντιπεριφέρειας (πρώην Νομαρχίας) Σερρών στο Δήμο Σερρών, ΣΥΓΚΛΉΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΑΜΙΑΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ τις ΤΑΜΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ Η ΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ όλα ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥ «ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ» ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
ΜΕΤΑ από ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΨΑΣ (ΠΡΩΗΝ & ΙΔΡΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ της ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ( ΣΥΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΊΟ Α) ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ Η ΤΑΜΕΊΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΈΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ( ΣΥΝΗΜΕΝΟ ΑΡΧΕΊΟ Β). ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΉΡΕ ΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΨΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΡΝΑ ΉΤΑΝ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΆΛΕΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΆΞΕΙ ΤΟ ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΟ Δ. Σ. ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.
Η Γ. Σ. ΣΥΜΦΏΝΗΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΆΝΩ.
 ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΜΕΛΟΣ.
ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΌ ΤΟ ΕΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΓΡΗΤΑ.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ: ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΦΕΡΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΛΟΥ, ΠΟΠΗ ΤΑΣΣΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΨΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΝΤΖΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΙΑΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΛΙΤΖΙΚΗΣ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΝΑΛΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΗΣΤΥΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ : ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΟΦΕΡΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΝΤΖΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΨΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΛΥΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΤΑΣΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΟΙ : ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Π.Σ.: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΛΙΤΖΙΚΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΝΑΛΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ


για την  Γ.Σ. ΤΗΣ ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ


,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου