Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Εθελοντών «ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.» Σερρών.

          Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ « ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ - ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.- Σερρών» κι εθελοντές που αποφοίτησαν από το πρόσφατο σεμινάριο: «Διαχείρισης Κρίσεων Φυσικών Καταστροφών, Σχεδιασμός – αντιμετώπιση» σας προσκαλούν στην κοπή της Πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 10:30 π.μ. στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθελοντισμού της Προ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. στην κοιλάδα Aγ. Ανάργυρων Σερρών, τα μέλη και τους φίλους.




Στην εκδήλωση θα γίνει η οργάνωση των τριών ομάδων όπως αυτές ορίστηκαν στο Σεμινάριο: Διαχείρισης Κρίσεων Φυσικών Καταστροφών, Σχεδιασμός – αντιμετώπιση και η τοποθέτηση της κάθε μιας στον δικό της χώρο (σπιτάκι)  και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων του συλλόγου για το 2012.


Θα τιμηθεί ο Βασίλειος Χάψας ιδρυτικός πρόεδρος, δραστήριο και ενεργό μέλος του συλλόγου από την ίδρυσή του για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο.

Θα δοθούν ακόμη έπαινοι στους νέους   που πέρασαν και αποφοίτησαν από τα ΑΕΙ - ΤΕΙ.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για μας!

Το  ∆.Σ.

Πρόεδρος : Γιάννης Τούσκας 
Αντιπρόεδρος : Χρήστος Παπαπαύλου
Γενικός Γραμματέας : Πόπη Τάσιου
Ταμίας : Σοφία Θεοφανίδου
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων : Γεώργιος Τζιάρας
Έφορος Εκπαίδευσης :  Μαρία Μοσχοπούλου
Έφορος Υλικού και Εγκαταστάσεων : Γιάννης Μελιάδης




Σημείωση: Αν έχετε παιδιά μέχρι 12 ετών, ή εισαχθέντες-αποφοιτήσαντες από ΑΕΙ-ΤΕΙ κι επιθυμείτε να έρθετε στην βασιλόπιτά μας, θα το εκτιμούσαμε να μας δίνατε τις πληροφορίες αυτές μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2012. Για τους πρόσφατους γάμους και τις γεννήσεις μικρών παιδιών θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε μέχρι 24 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.




Θα ακολουθήσει συμπόσιο με παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα, λουκάνικα κ.α. όπως κάθε χρόνο.


Χορηγοί της εκδήλωσης Β. Αυγένος Α.Ε. , Δημήτριος Τάπας, Γ. Τζιάρας,

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974438455 Τούσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου